Всякая всячина
Кишинев

Talpi cu turmalina

 
Размещено:
11.09.2021, 09:20
Цена: 250 лей
Торг возможен
Реклама:
Tălpi cu turmalină
Previn şi elimină mirosul neplacut, absorb umezeala, posedă efect antibacterian, previn dezvoltarea bolilor de picioare; datorită structurii unice imită masajul la picioare; respirabile, permit picioarelor sa „respire” şi de restabilire a echilibrului Yin si Yang în organism.
medicina tradiţională chineză, picioarele sunt foarte importante. In capitolul „Inima stop”- cartea medicala chineza „Nei Jing Huang, ” este descrisa teoria de masaj la picioare.Pe suprafata plantara a piciorului sunt mii de terminatii nervoase cu influenţă reflexă asupra starii organismului uman în general, care afectează în mod pozitiv diverse organe (prin urmare, ar trebui să fie numit „reflexoterapie” – metoda naturala, eficienta si sigura de tratament, bazata pe masaj la picioare, oferind o funcţionare coerentă şi corectă a tuturor organelor din corpul uman). Baza utilizării masajului la picioare este stimularea zonelor reflexe , ca urmare imbunatatirea circulatiei sangelui si reglementarea impulsului nervos, masajul afecteaza in mod favorabil toate organele, reface funcţia lor, ameliorează sindromul de oboseala cronica si imbunatateste starea generala de sanatate. Cu aceasta vine un sentiment de confort interior şi cu ea de recuperare.
Conform dosarelor vechi de medicina tradiţională chineză, omul are „patru fundamente”: urechile, nasul, pieptul şi picioarele, acestea din urmă fiind cel mai important element a tuturor celor patru. „Atunci când rădăcina copacului imbatrineste si copacul in sine foarte curând se trece” – acest proverb chinezesc vorbeste despre importanţa picioarelor pentru om, pentru că picioarele noastre sint”rădăcinile ” corpului nostru.
Turmalina este o pietra preţioasa. Dintre toate mineralele de pe pământ doar turmalina poartă cimp permanent electric, din acest motiv se numeşte magnet cristalin. Turmalina are o compoziţie chimică complexă: aluminiu de bor silicat, magneziu şi fier, silicaţi de siliciu, aluminiu, potasiu şi sodiu, etc
Реклама:
Цена:
250 лей
Тип объявления:
Продам, продажа, продаю
Категория:
Местоположение:
Торг:
уместен

Контактные данные:

Основной телефон:
060374595
Реклама:

Написать сообщение (задать вопрос) автору объявления

Ваше Имя, Фамилия:
Ваш E-mail:
(e-mail не публикуется на страницах сайта)
Ваш Телефон:
Заполните поля Е-мэйл и телефон, чтобы автор имел возможность связаться с Вами.
Ваше сообщение:
Введите код с изображения (только цифры и латинские буквы)
Нажмите кнопку "Обновить код" пока не получите разборчивый код
Обновить код
ДомашняяКарта сайтаУсловия использованияПомощьКонтакты
Яндекс.Метрика
Загрузка ...